Nävekvarn
070 30 40 993

Se och göra

Marinans Geusthouse ligger ett stenkast från gästhamn, hamncafé och badplats. I närheten ligger Nävekvarns Folkets park, en av Sveriges bäst bevarade gamla folkparker. Där anordnas flera aktiviteter och konserter under sommaren. För den som vill vandra på Sörmlandsleden finns flera dagsetapper och rundslingor med utgångspunkt i Nävekvarn. Bara en halvtimmes bilfärd från Nävekvarn finns Kolmårdens djurpark. För den golfintresserade finns ett flertal bra golfbanor inom en 5 mils radie från Campingen. Över en bro kommer man över till Skäret där det finns fina badklippor och där man en vacker sommarkväll gärna stannar kvar och ser solen gå ner.

Events

Hamnfesten

Lördagen den 19 maj är det stor folkfest i Nävekvarn då den årliga hamnfesten går av stapeln. Den här dagen förvandlas hamnområdet till en livlig marknadsplats med aktiviteter för de små, marknadsstånd, musik, öl- och matservering, tävlingar, loppis och en mängd andra aktiviteter.

Caféer och restauranger

Systrarna Brådhes café

Sommarcafé i Nävekvarns gästhamn. Här serveras hemlagad mat, smörgåsar, hembakt kaffebröd och glass. De har fullständiga rättigheter och en fin uteservering där man har utsikt över det vackra hamnområdet. Under högsäsong har cafét öppet dagligen.

För mer info, besök gärna navekvarn.se.

Telefon:
070 30 40 993
E-post:
info@marinansguesthouse.se

Följ oss på Facebook och Instagram.

Läs vad våra gäster säger om oss på Tripadvisor.